Zagreb Data nudi uslugu podrške koja obuhvaća pomoć vezanu za korištenje programa, popravka opreme, računovodstvene probleme, savjetodavne usluge, itd. Podrška funkcionira na način da nam poslovni partner šalje upit za pomoć na email kojeg primaju svi naši zaposlenici te jedan od operatera preuzima upit i rješava ga. Podršku također obavljamo i putem telefonskog poziva, ali i dolaskom inženjera osobno odnosno pružamo pomoć i na licu mjesta.

Podrška je jedna od ključnih točaka koju naši poslovni partneri najviše cijene i na koju Zagreb Data troši puno vremena kako bi ju unaprijedila i usavršila. U skladu s tim, naši zaposlenici postaju kolege sa zaposlenicima partnerskih poduzeća i na taj način doprinose poslovanju partnerskog poduzeća. Često se događa da rješavanje raznih računovodstvenih i drugih poslovnih nedoumica naši zaposlenici rješavaju u suradnji s zaposelnicima partnerskog poduzeća.

Zagreb Data radi i s renomiranim hrvatskim savjetničkim kućama koje pomažu kako bi naši partneri dobili najbolju moguću poslovnu i informatičku podršku. U skladu s navedenim Zagreb Data ponosno ističe svoj slogan:  VAŠ IT PARTNER.