Antivirusna zaštita za računala, servere u mreži poduzeća

Zagreb Data je zastupnik ESET NOD32 antivirusne zaštite koja štiti Vaša računala od raznih napada virusa. Nudimo i antivirusne proizvode za servere kao i cjelovita rješenja za sva računala u mreži poduzeća.

ESET je već više od 20 godina lider u razvoju proaktivnih rješenja računalne sigurnosti. ESET tehnologija za detekciju štiti više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Zamisao je da se na računalo postavi računalni program koji će stalno provjeravati sve zapise koji dospijevaju na računalo. Program u sebi ima podatke koji mu omogućavaju prepoznavanje različitih virusa. Zbog toga će u trenutku kad naiđe na zapis zaražen virusom spriječiti aktiviranje tog zapisa i podići uzbunu. Jednostavno rečeno, na ekranu će se pojaviti prozor s upozorenjem da je određeni zapis zaražen virusom.

Činjenica je da će rad antivirusnog programa ponešto usporiti rad računala. No ovo je usporenje kod suvremenih računala jedva zamjetno, a pruža najviši stupanj sigurnosti. Uzme li se u obzir vrijeme potrebno da se računalo očisti od virusa nakon zaraze, kao i ukupne štete koju je virus proizveo uništavajući podatke vrlo brzo će se vidjeti da je ovakvo usporenje sasvim prihvatljivo. 

 

Pošaljite upit za ponudu:

Ime i prezime*

Vaš Email*

Predmet

Vaša Poruka