Filozofija poslovanja utemeljena na kvaliteti usluge i partnerstvu

 • APROSS je poseban proizvod na hrvatskom tržištu jer APROSS nije samo osnovni knjigovodstveni sustav već mnogo više. Uz vođenje financijskog knjigovodstva, olakšava Vam upravljanje, obradu, evidenciju i automatizaciju poslovnih procesa kroz višestruke poslovne funkcije u poduzeću od nabave, proizvodnje, prodaje, menadžmenta do ljudskih resursa i uredskog poslovanja. APROSS uz rješenja MobileData (mobilni menadžment izvještaji) i WebData (sustav web naručivanja) ispunjava potpuni potencijal organizacije poduzeća. (pregled softverskih rješenja možete vidjeti na Proizvodi)
 • Naša usluga obuhvaća cjelovito rješenje od nabave računalne i informatičke opreme, instalacije mreža, organizacije poslovanja, izrade i implementacije aplikativnog softvera, edukacije kadrova, pa sve do raznih internet i mobilnih usluga.
 • Logo_ISO27001Zagreb Data posjeduje međunarodni certifikat ISO/IEC 27001:2013, sustav upravljanja informacijskom sigurnošću u organizaciji, primijenjen na razvoj, izradu i implementaciju vlastitih programskih rješenja, te pružanje ostalih IT usluga. Ovim certifikatom pružamo najvišu razinu zaštite poslovnih podataka i osiguravamo kontinuitet poslovanja.
 • zagreb_data_r_talogo_qm_21Zagreb Data je Microsoft Silver partner i posluje po ISO standardima kvalitete. Koristi koje time  dobijete javljaju se u obliku povoljnijih uvjeta prilikom kupnje Microsoft proizvoda s jedne strane i visoke razine profesionalnosti i stabilnosti proizašlih kvalitetom poslovanja s druge strane.
 • Zagreb Data poseban naglasak pridaje usluzi podrške. Usluga podrške obuhvaća uslugu pomoći i zajedničkih dogovora s Vama oko unaprjeđenja funkcioniranja organizacije Vašeg društva; uslugu održavanja opreme i sistemskog softvera; cjelodnevnu podršku dostupnu telefonski i osobnimMicrosoft Silver Certified Partner - Zagreb Data prisustvom naših zaposlenika po Vašem pozivu i potrebi, a vezanih za programsku, hardversku, računovodstvenu i savjetničku podršku.
 • Zagreb Data ima 34 godine iskustva u organizaciji i informatizaciji poduzeća koja posluju u raznim djelatnostima te svojim znanjem može oplemeniti Vaše poslovanje
 • Naši zaposlenici osim što su inženjeri računarstva i elektrotehnike i inženjeri informatike također su i visoko obrazovani na području poslovne ekonomije prolazeći razne domaće i strane programe računovodstva i financija.
 • Zagreb Data je ponosni član poslovne grupe Business ZGdata - BNINetwork International kao dio vodeće svjetske organizacije za poduzetničko i poslovno umrežavanje koja se temelji na filozofiji “Tko daje, taj dobiva”.
 • Zagreb Data je dosegla najveći međunarodni standard bonitetne izvrsnosti. Poduzeće se na AAA Platinumtemelju rezultata nalazi u 0,56% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj što uz 33 godine uspješnog poslovanja (likvidnog u kojem nikad poduzeće nije bilo u blokadi) čini stabilnim i pouzdanim partnerom
 • Partnerske i ljudske odnose bazirane na povjerenju, razumijevanju i cjelokupnoj podršci i dugogodišnjoj suradnji smatramo jednom od naših najvećih kvaliteta. Posebni partnerski odnosi  se očituju u činjenici da naši zaposlenici postaju Vaši zaposlenici koji Vas prate u dobra, a i u tZGData - EBRDeška vremena
 • Zagreb Data je prijavljeni konzultant u Europskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) kao ponuditelj usluga za mikro, mala i srednja poduzeća kojima nudi projektna rješenja informatizacije poduzeća
 • Osnovni cilj nam je omogućiti Vam modernu, informatiziranu organizaciju Vašeg društva te zajedno kao partneri i kao Vaša desna ruka,  unaprijediti Vaše poslovanje i udovoljiti Vašim idejama jer mi smo VAŠ IT PARTNER!