Filozofija poslovanja utemeljena na kvaliteti usluge i partnerstvu

  • APROSS je poseban proizvod na hrvatskom tržištu jer APROSS nije samo osnovni knjigovodstveni sustav već mnogo više. Uz vođenje financijskog knjigovodstva, olakšava Vam upravljanje, obradu, evidenciju i automatizaciju poslovnih procesa kroz višestruke poslovne funkcije u poduzeću od nabave, proizvodnje, prodaje, menadžmenta do ljudskih resursa i uredskog poslovanja. APROSS uz rješenja MobileData (mobilni menadžment izvještaji) i WebData (sustav web naručivanja) ispunjava potpuni potencijal organizacije poduzeća. (pregled softverskih rješenja možete vidjeti na Proizvodi)
  • Naša usluga obuhvaća cjelovito rješenje od nabave računalne i informatičke opreme, instalacije mreža, organizacije poslovanja, izrade i implementacije aplikativnog softvera, edukacije kadrova, pa sve do raznih internet i mobilnih usluga.
  • ZagrebData poseban naglasak pridaje usluzi podrške. Usluga podrške obuhvaća uslugu pomoći i zajedničkih dogovora s Vama oko unaprjeđenja funkcioniranja organizacije Vašeg društva; uslugu održavanja opreme i sistemskog softvera; cjelodnevnu podršku dostupnu telefonski i osobnim prisustvom naših zaposlenika po Vašem pozivu i potrebi, a vezanih za programsku, hardversku, računovodstvenu i savjetničku podršku.
  • ZagrebData ima 28 godina iskustva u organizaciji i informatizaciji poduzeća koja posluju u raznim djelatnostima te svojim znanjem može oplemeniti Vaše poslovanje
  • Naši zaposlenici osim što su inženjeri računarstva i elektrotehnike i inženjeri informatike također su i visoko obrazovani na području poslovne ekonomije prolazeći razne domaće i strane programe računovodstva i financija.
  • Partnerske i ljudske odnose bazirane na povjerenju, razumijevanju i cjelokupnoj podršci i dugogodišnjoj suradnji smatramo jednom od naših najvećih kvaliteta. Posebni partnerski odnosi  se očituju u činjenici da naši zaposlenici postaju Vaši zaposlenici koji Vas prate u dobra, a i u teška vremena.
  • ZagrebData je Microsoft Silver partner i posluje po ISO standardima kvalitete. Koristi koje time  dobijete javljaju se u obliku povoljnijih uvjeta prilikom kupnje Microsoft proizvoda s jedne strane i visoke razine profesionalnosti i stabilnosti proizašlih kvalitetom poslovanja s druge strane.
  • Bonitet Zagreb DateZagreb Data je dosegla najveći međunarodni standard bonitetne izvrsnosti. Poduzeće se na temelju rezultata nalazi u 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj što uz 26 godina uspješnog poslovanja (likvidnog u kojem nikad poduzeće nije bilo u blokadi) čini stabilnim i pouzdanim partnerom
  • Zagreb Data je prijavljeni konzultant u Europskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) kao ponuditelj usluga za mikro, mala i srednja poduzeća kojima nudi projektna rješenja informatizacije poduzeća
  • Osnovni cilj nam je omogućiti Vam modernu, informatiziranu organizaciju Vašeg društva te zajedno kao partneri i kao Vaša desna ruka,  unaprijediti Vaše poslovanje i udovoljiti Vašim idejama jer mi smo VAŠ IT PARTNER!